Deadpool | Bu Filmi İzledin mi? 2 [Video]

Bir süper kahraman… Süper kahraman olmaktan haz etmese de izleyenler onu bir süper kahraman olarak benimsemiş gibi…

Şubat 2016 da vizyona giren Deadpool’un yönetmen koltuğunda Tim Miller var. Başkahramanı canlandıran isim bu çizgiroman karakterinin sinemaya taşınması için epey çaba harcamış olan Ryan Reynolds…

Filmin hikayesi şöyle: Wade Willson adında bir adam kanser olduğunu öğrenir ve ne yazık ki kurtulma şansı yoktur. Bu gerçeği kabullenip her şeyden uzaklaşmış, her şeyden vazgeçmiş bir haldeyken Weapon X adlı bir program, Willson’a ulaşarak onu eskisinden daha iyi yapma vaadinde bulunur. İlkten bu teklife yanaşmayan karakterimiz sonrasında teklifi kabul edecektir. Fakat işler pek umduğu gitmeyecek ve programın kendine verdiği zararlar yüzünden intikam peşine düşecek olan Willson’ın, yani yeni yüzüyle Deadpool’un hikayesi bize farklı ve eğlenceli bir süper kahraman filmi olarak yansıyacak..

Öncelikle söylemeliyim ki filmde birçok tema yer buluyor. Cinsellik, aksiyon, komedi, küfür, romantizm… Bunu bilerek izlemekte fayda var.

Ayrıca Deadpool’un en önemli ve filme renk katan özelliği bunun bir film olduğunun farkında olması. Başta X-Men olmak üzere bir çok filme göndermeler yapması da komik detaylar olmuş.

Benim bugüne kadar izlediğim süper kahraman filmleri arasında en beğendiklerim arasına girmeyi başardı Deadpool… Alıştığımız süper kahraman filmlerinin dışında bir karakter. Geveze, laubali, ukala, küfürbaz… Ve eğlenceli…

Evet eğlenceli…

Peki siz? Bu filmi izlediniz mi?

Labels: ,